viernes, 6 de febrero de 2009

Com semblar un autèntic pro

Si, heu llegit bé, no dic com ser un pro, sinó com semblar un pro, tots coneixem aquest amateurs i/o cicloturistas que semblen autèntics pros, porten tots els gatges necessaris, semblen pros, no ho seran mai, però ho semblen; els ciclistes més experimentats els reconeixem de molt lluny, però pels ulls dels seus inconscients amics i família, són uns autèntics Deus de l'asfalt.

Si voleu ser com ells, si voleu semblar uns autèntics pros, és molt sencill, només heu de seguir els dotze passos següents:

1) Sempre s'han de portar ulleres Oackey, dona igual que hagis d'hipotecar la casa per comprar-les, les has de portar per collons, perquè com diuen ells : "no pesan nada"

2) No suar, si puges un port amb més gent , has d'intentar no suar i sobretot no respirar fort, has de posar cara de no patir gents, se que t'estàs morint, però no he dit que semblar pro fos fàcil.

3) No saludar, mai has de saludar a un simple ciclista, tu tens classe, no et pots rebaixar, si pot ser ni pestanyegis quan et creuïs amb un ser d'estatus més baix amb la bici bruta i suat, no mereixen la teva salutació.

4) Portar lo últim amb material, sempre has de portar el més nou, i molt important, dir que el material que porten els altres és una merda. Si portes shimano dir que campagnolo no va bé que t'ho ha dit el teu intim amig professional ( els que semblen pros sempre tenen amigs professionals) i si portes campagnolo a la inversa.

5) No entrenar, no pot ser que perdis el temps entrenat, el que has de fer és: anar al gimnàs per posar-te catxes i desprès al solarium, no pot ser que no vagis amb un bon bronzejat. I si resulta que no tens cap altre opció que sortir a entrenar, és important untar-te amb amb cremes, has de brillar, sinó, no molas!

6) Sempre, sempre, sempre portar cubrezapatillas Sidi i/o els mitjons molt amunt, contra més amunt més pro semblaràs.

7) Anar ultra-mega-hiper-net, no pot ser que et vegin brut , ni tu ni la bici, sempre has d'anar impecable, pensa que és molt més important netejar la bici i la roba que entrenar.

8) Sempre has de tenir al raó, quan per unes de les casualitats surtis en bici, sempre dir a tothom que no tenen ni idea ni d'entrenaments, ni d'alimentació, ni de res, per què tu sempre diràs: "mi amigo profesional lo hace así".

9) Si corres curses, has d'intentar que siguin amb cicloturistas sinó queda més opció amb amateurs, i quan acabis la cursa sempre ha dir que no has guanyat perquè no tens equip o perquè tothom vigila la teva roda.

10) Quan arribis al bar de turno per fer la cocacola de rigor el que has de fer és: baixar de la bici, posar-te davant la bici d'un amig ( sempre serà un altre que també semblarà pro), posar cara seriosa i/o concentració i mentres vas fent que si amb el cap dir: "te ha quedao mu guapa"

11) Portar rodes de perfil per entrenar, com més gran és el perfil més pro sembles.

12) El més important de tot, mai, mai, mai, sota cap concepte portar casc, això és de domingueros.

13 comentarios:

Blai R.S. dijo...

jajajajajajajaja!!! em venen uns quants noms al cap. Qui no coneix algun personatge d'aquests?

Javi dijo...

Muy bueno....

Frenk dijo...

Entonces italianos y cicliaturistas son iguales!!!

Trueno dijo...

jajaaj, de les 12 la més clara és l'últims se'ns dubte, la de no portar casc, això és indispensable!!!

ja sabem que precisament el pros tenen permís especial q en cas de que un policia els pari per no portar casc, no son multats.

Juan de Dios dijo...

eso es mentira carlos,no tienen ningun permiso especial.lo que dicen es cuento de ellos.

alex como siempre te superas en tus post jejeje muy bueno

ViNi dijo...

te falta una... ir de corto en invierno para enseñar las patas y de largo en verano "para afinar" jajajajaja

tu tubistes una tendinitis el año pasado no??? algun remedio que vaya bien jajaja

cuidate y nos vemos pronto

dew

Jordi Soler dijo...

Como me he reido tio, que bueno...
como dice Blai, mientras lo leia, me han venido unos cuantos nombres a la cabeza...
Lo más bueno de todo, es que encima se lo creen...
Saludos

www.ciclismodesdelleida.com dijo...

Alex este es EL POST!
Bravo.
Genial.
Alex CRAK

Merino dijo...

jajajaja, joder alex.
lo as bordado el tema.
los hay que entrenan hasta con ruedas de 3 palos de crono

jordimasfepesa dijo...

jejejejeje! pensava que eres ateu! ja veig que has fet els teus propis 12 no (10) manaments! ets el nou moises!!jejejeje! tots no els comparteixo però....
La bici neta a les carreres sempre!
Donar una bona imatge també! el patrocinador així ho vol!

jordimasfepesa dijo...

També em venen alguns noms al cap! avanç de començar la carrera els veus allà tot enpinsellate, que t'el mires i dius"joder, aquest tiu ha de caminar" toquen el pito i al pas per meta el veus allà prenent el sol amb les oaklei i amb els pantalona arremengats per que se li borri la ratlla del sol!

Can Victor dijo...

Molt bo!!!

Es el primer cop que entro al blog, però t'asseguro que repetiré.

Cugat

Mariona dijo...

Jajajajjaj boníssim!!!!!