viernes, 3 de septiembre de 2010

"eres mas inútil que..."

Segur que, més d'un cop, em escoltat la frase, " eres mas inútil que la primera loncha de pan bimbo", i el més segur que hi hagi un grup al facebook que deu dir: yo también creo que deberian quitar la primera loncha de pan bimbo.

Fins i tot, algun director o corredor "estrella" li ha dit a un altre aquesta frase, quan veu que a les classificacions no surt, ja que ha abandonat o ha arribat fora de control, son aquelles persones, moolt enteses en ciclisme, que mirant la classificació valoren la qualitat de les seves "rodanxes"
Aquesta primera rodanxa, es aquella que fa que la segona rodanxa estigui fresca, tova i sempre apunt per ser menjada, es aquella rodanxa que reps els cops, quan tirem la bossa del bimbo dins l'armari, es aquella, que molts cops, es trenca i la treiem a atroços...
Potser, no és la més valorada, fins i tot, creuen que per l'únic que serveix es per treuret els calers, ja que sempre l'acabem tirant.

Jo estic a favor de la primera rodanxa del bimbo, ja que sinó existís, sempre la primera rodanxa, que es va endurint i l'anem apartant, per agafar la segona, aquest segona rodanxa seria qui faria la funció de rebre els cops i anar-se endurint,
quina pena no?, una rodanxa tova i fresca convertir-la en una d'aquelles dures primeres rodanxes.
Una llastima.

Hi ha corredors que són aquestes primeres rodanxes, potser els més profans, no els valoren, però els que veuen les curses des de dins, o els que la veuen des de fora, amb ulls com els des de dins, si que la valoren, és més, moltes d'aquestes segones rodanxes que guanyen les curses, el primer que fan al creuar la meta, no es abraçar la tercera rodanxa que també és de les fresques, sinó que miren al final del pilot, per veure si ha arribat aquella primera rodanxa, fosa, apallissada, desgastada i segurament, perdent temps, però que si té una mica de força, aixeca un braç celebrant la victòria de segona rodanxa, i pensant que tots els cops rebuts a dins l'"armari" han valgut la pena.

En un paquet de bimbo, perdó, en un equip, hi ha vegades que ningú vol ser la dura, magullada i lletge primera rodanxa, tothom es creu amb dret de ser aquella atendre segona rodanxa, però per ser aquesta segona rodanxa primer ha d'haver algú que digui: " posat darrera, ja tiro jo", normalment no cal ni dir-ho, una mirada, per saber si la rodanxa esta fresca hi ha prou, la primera rodanxa ja sap que s'ha de posar davant.

En el pilot, es molt difícil trobar primeres rodanxes amb ofici, la majoria de els primeres rodanxes ho són per accident o les posen per obligació i llavorç van a desgana, i el que acaba passnt és que es trenquen abans d'hora, fent que la segona rodanxa no sigui fresca en el moment oportú.

Els que aconsegueixen que hi hagi bones primeres rodanxes, amb ganes de ser-ho, precisament són le segones rodanxes, per que saben que algun dia algú tancarà malament la bossa i per accident es col.locarant a primera fila, i llavors seran la millor primera rodanxa que mai hagi tingut aquella bossa de pa bimbo, i defenserant dels cops aquella dura primera rodanxa.


No us ha passat mai que arribeu d'entrenar, morts de gana, obriu l'armari i l'únic que hi ha és la bossa de pa bimbo amb la seca primera rodanxa, aquell dia, sense adonar-te, la primera rodanxa, és la més bona i tendre que hi ha hagut mai a dins l'armari...Hi ha un dia que és la millor i arriba primer

5 comentarios:

Juan de Dios dijo...

como siempre no se que decir ya que estoy 100%100 contigo.para ponr algo malo casi me pierdo con el bimbo jajaja

www.ciclismodesdelleida.com dijo...

Crack Alex...
Todo ciclista debería saber primero lo que es ser "tapa de pan bimbo" para después valorar los exitos y ser agradecido con sus compañeros.
Tu eres una gran primera loncha cuando te toca...y una "tiernecita y sabrosa" cuando quieres/puedes.

oscar dijo...

Sencillamente maravilloso lo escrito.
Tanbien estoy 100% y encima lo autentico de como lo has contado.
Un aplauso por las primeras rodajas del pan bimbo.
Salut.

Antoni Carulla Abadal dijo...

Alex!
M'agraden molt aquestes comparacions, dones a entendre el valor del treball d'equip. No sé si et consideres la primera rodanxa, la segona o la darrera; però el que sí sé es que sempre ets la més guerrera;
Salut i ens veiem aviat company!!!

Mandie dijo...

Hi, I came across your site and wasn’t able to get an email address to contact you. Would you please consider adding a link to my website on your page. Please email me back and we'll talk about it.

Thanks!

Mandie Hayes
mandie.hayes10@gmail.com