domingo, 18 de enero de 2009

" si el ciclismo fuera fácil, se llamaría futbol "

Fabio Cannavaro va sortir en un vídeo on es veia a l'habitació d'un hotel amb altres companys d'equip injectant-se no se sap quina substància en vena; unes setmanes desprès va guanyar la bota d'or 2006, com a millor jugador de futbol de la temporada.
.
En un partit de futbol si tens una contractura o un cop demanes el canvi.

En una entrevista a radio marca al dr. Eufemiano Fuentes comentant l'"Operación Puerto" va dir que no entenia aquesta persecució als ciclistes quan ell ja havia dit més d'una vegada que només el 30% dels seus clients eren ciclistes, tenia un altre 30% de tennistes , un 20% de futbolistes i un 10% d'atletes però que els periodistes no volien investigar als altres esports.

Raul, jugador del Real Madrid, va dir que no li podien exigir estar al màxim de forma tot l'any perquè era impossible estar en forma uns 65 partits l'any, que eren masses partits jugats en un any.

Maradona va marcar un dels gols més importants de la seva vida amb la mà, és a dir, va guanyar un partit fent trampes. És considerat un dels millor jugadors de la història.

L'altre dia em van explicar que en el futbol només passen control alguns equips cada jornada i que el control només es fa a dos jugadors de l'equip i que aquest jugadors els escollia el mateix equip.

Josep Guardiola, actual entrenador del Barça, en la seva època com a jugador del Brescia en Itàlia l'any 2002 va donar positiu per nandrolona en un control antidoping, no s'ha volgut fer resò i mai cap periodista va dubtar de la seva innocència i tothom deia que es tractava d'un error, va estar condemnat a set mesos de presó i a 2000€ de multa , no va ingressar a la presó perquè no tenia antecedents.
.
En el futbol és noticia que els jugadors mengin fruita als entrenos.

Un jugador de futbol professional "entrena" una mitja de 90minuts al dia uns 200 dies l'any.

En el futbol és l'únic esport on es val tot mentre l'arbitre no et vegi. No es pot canviar el resultat d'un partit un cop finalitzat encara que es pugui veure, en la televisió, que la pilota no entra o que el jugador ha marcat un gol en fora de joc.

En un partit de futbol no pots jugar si sagnes.

Juli jugador del Tenerife ha confessat que van comprar el seu equip perquè es deixes guanyar un partit devanat el Malaga perquè aquest puges a primera divisió. En les converses telefòniques publicades no diexen cap dubte de la compra on la Federació Española de Futbol i l'àrbit estaven informats de la compra del partit. Els periodistes no han volgut investigar ni divulgar la noticia.

7 comentarios:

ViNi dijo...

y aora me diran que el de la red, se cayo por los nervios o que puerta murio porque era de genetica(esque no hacen revisiones medicas) y gurpegui se pincho con una aguja en un callejon si querer si esque de verdad menuda farsa...el dinero lo mueve todo asta la dignidad de las personas contra eso no se puede luchar.

C.C.GENESIS-BLANES dijo...

pues si parece que la prensa sea el verdadero juez de lo que esta bien o mal, y ademas tienen un poder de conviccion en la sociedad increible. Y pasa tanto en el deporte como en cualquier tema de la vida. Por eso hay que estar atento siempre y no creerse casi nada de lo que se dice o se escribe.
Los que tienen dinero siempre tendran un poco mas de poder para llevar las cosas por donde a ellos les interesa. Pero la unión hace la fuerza,aunque por desgracia esto no pase en el ciclismo, y si en otros deportes.

MOLI

Blai R.S. dijo...

Si a la gent li agrades veritablement l'esport, s'adonaria que el futbol és una merda comparat amb esports com el ciclisme.

PD:Els massagistes son els diuen els que han de passar els controls. Hi aquests jugadors no fa falta que hagin jugat el partit.

Juan de Dios dijo...

el error es todo vuestro,ya que el futbol no es deporte.es de todo menos eso,POLITICA,AMAÑOS,DOPING,ENGAÑOS,ETC ETC ETC PARA MI NO ES UN DEPORTE

jordimasfepesa dijo...

una cosa tinc molt clara ja fa temps. En tots els ambits la prensa manipula, i sempre surt victorios el que més diners te.
Això sempre ha estat així.
Una cosa és esport i l'altre és espectacle, i el futbol es pur espectacle.

Daniel Lopez dijo...

Escudarnos en el futbol no debe de servirnos de nada,si el ciclismo es grande es por que tiene un algo que el futbol nunca llegara a el.

Teneis toda la razon pero todos los problemas que tiene nuestro deporte son internos,provocados por todo el mundo que lo rodea...

www.ciclismodesdelleida.com dijo...

Yo tambien pienso que no se debe comparar ya que el futbol es espectaculo, a mi me encanta! pero si quiero ver deporte veo ciclismo, atletismo, natacion, triatlon, esqui de fondo, y muchos otros.
mola el escrito Alex