viernes, 12 de diciembre de 2008

" això nomès són detalls "

- Avui que et toca fer?
- Em toquen 120km. Els primers 70km entre 130-140ppm, 30km entre 140-160 i els ultim 20km entre 160-180, entre els primers 70km he de pujar un port de 6 km amb 3 series d'1 km a més de 174ppm.
- bueno, nosaltres farem unes 4 horetes, perquè no vens amb nosaltres?
- no he de fer exactament això.
- bueno això només són detalls, en total fem més o menys els mateixos quilometres, el mateix temps i fins tot la mateixa mitja de pulsacions.

- Què estàs fent?
- estic mirant , amb un nivell, que el sillin estigui perfectament horitzontal i amb la plomada miran el retràs que porto.
- però això es veu més o menys a ull, no cal nivell!!!
- s'ha de portar exacte.
- però per dos milimetres, no es noten! Això són detalls l'important és que estigui més o menys bé, no es noten els dos milimetres.

- Joder , no sé com pots tenir gana aquestes hores per menjar això.
- no en tinc!
- doncs per què menges aquest plat d'arròs?
- perquè tinc una curça d'aqui 3 hores.
- jo menjaré uns cereals amb llet d'aquí una estona , que ara no tinc gana. Menjar una hora abans una hora desprès no és nota. Això són detalls l'important es menjar hidrats.
.
- On vas?
- A l'habitació a descansar, que demà tenim molt de "tute"
- Jo també he de fer molts quilometres demà, però per sortir avuí una estona, no és notarà gaire descansar una mica més només, és un detall, igualment demà segur que al final farem els mateixos quilometres.

Suposo que molts cops heu viscut algun d'aquest diàlegs o tots. Normalment no contesto a la frase "això només són detalls" per què es pensen que és una frase lapidaria que no és pot rebratre, però sempre m'imagino un dialeg imaginari:

- Suposo que tu et donaria igual tenir un Mercedes o un Seat Marbella, perquè total, els dos són cotxes iguals: tenen quatre rodes, un motor, et porten amunt i avall, etc... el que els diferencia és: que un té les rodes més amples, el motor més potent, és més ample, etc... només són detalls. Els detalls són el que diferències un Mercedes d'un Marbella.
.
Tu que vols ser : un Mercedes o un Marbella?

9 comentarios:

Juan de Dios dijo...

alex los ejemplos son impresionantes.yo era de esos hasta que conoci a bernat.y como cambio la cosa.el ejemplo del coche ,bueno creo que el fin de un coche es que te lleve y no como pero te he entendido

Ernesto dijo...

ahí ahí, en els detalls està la perfecció (o el que més s'hi pot aproximar). MOLT BO!

ViNi dijo...

los pequeños detalles pueden marcar la diferencia entre campeones!!!un segundo es un mundo

Blai R.S. dijo...

No crec que siguin petits detalls perqué això forma part d'aquest esport. Simplement s'han de fer bé les coses.

Bon Post i salut!!!

www.ciclismodesdelleida.com dijo...

de ahi la frase : tienes menos detalles que el salpicadero de un Panada...je je
Juande no jodas, no digas esas cosas que los que vivimos de Mercedes nos vamos a morir de hambre!
Todos debemos ser Mercedes y encima tener uno para ir a las carreras...
Totalmente cierto lo que dices, Alex.

Jordi Soler dijo...

Alex estoy contigo que esos pequeños detalles marcan la diferencia, pero la marcan cuando todo esta igualado.
Yo creo, que en nuestra categoria esos pequeños detalles apenas se notan, porque hay gente que trabaja y otra que no, quien tiene un plan de entreno y quien no lo tiene, quien hace dieta y quien no hace... Hay muchos factores que hacen que ese pequeño detalle apaenas se note.

jordimasfepesa dijo...

pues tens raó!! mil converses com aquesta, pues no he entrar vegades a l'avitació d'un company d'equip i me le trobat potes enlaire al llit!! o un que s'enportava el coixi de casa!! anecdotes de manies les que vulguis, fins i tot caixes "d'eines" tancades amb pany i clau!!

jordimasfepesa dijo...

ei com van anar els 180 km?

Marc dijo...

Alex a mi m'agradaria ser un mercedes, però reconec que per ser-ho necessites una dedicació gairebé exclusiva a entrenar, menjar, cuidar-te i descansar molt bé, i sobretot tenir ganes de pedalar...ara per ara tan sols sóc un seat ibiza!!!!